JSN Force - шаблон joomla Продвижение
Hungarian English German

Szerződéskötés gyakorlatban

 

kiado-alberlet-szoba-kiado-budapesten-szerzodesCégünk maximálisan odafigyel, hogy az ingatlanban lévő kérdéses dolgokat a szerződésben teljeskörűen leírja, tisztázza, feltüntesse a tulajdonos és bérlő jogait- kötelezettségeit, illetve minden értéktárgyat, berendezést, gépet leltárba vegyen érték szerint az esetleges jogi vita esetére.

 

 

Szerződéskötés kiadó albérlet esetében. Kérjük olvassa el a feltételeinket, mielőtt megkeresne minket a hirdetéssel kapcsolatban.

 

A bérleti szerződés időtartama 1 év, amelynek fordulópontja minden év szeptember 1-e. Ha Ön nem szeptember 1-én köt velünk szerződést, akkor az azt jelenti, hogy csonka év lesz a szerződésben. Pl.: Ha Ön november 20-án köt cégünkkel szerződést, akkor a bérleti szerződés megszűnésének napja ugyanúgy szeptember 1-e.

office2aAmennyiben nem szeretné tovább bérelni az ingatlant cégünktől szeptember 1-e után, akkor minimum 2 hónappal előtte ezt jeleznie kell felénk. Ez esetben a 2 havi kauciót vissza adjuk, amennyiben a lakást ugyanazon minőségű állapotban és tisztán átadja, ahogyan átvette azt birtokba adáskor, és a szerződés ilyenkor megszűnik.

Amennyiben úgy gondolja, hogy szívesen maradna az ingatlanban még, mert megfelelt a szolgáltatásunk színvonala, úgy 1 éves bérleti szerződés aláírása után következő év szeptember 1-éig Öné az ingatlan.

 

szerzodeskotes-kiado-alberlet-budapestenA bérleti szerződés megkötéséhez szükségünk van a bérlő(k) személyes adataira, annak fénymásolataira, 2 havi kaucióra és egy havi bérleti díjra, illetve szükséges mindenképpen egy kezes is, amely károkozás, vagy a bérleti díj meg nem fizetése esetén vállalja az anyagi és esetleges jogi felelősséget. Kezes nélkül a cég nem köt senkivel sem bérleti szerződést! Kezes bármely magyarországi 18. életévét betöltött személy lehet /pl.: családtag, barát, egyéb személy/.

 

A bérleti szerződés aláírását követően írunk egy birtokbaadási jegyzőkönyvet, amiben pontosan rögzítjük a mérőóra állások gyári számát, és a mérőóra állását. Illetve leltárba vesszük a berendezéseket, gépeket és annak anyagi értékét. Ezt a cég igazgatója, a bérlő és a kezes is aláírja az esetleges jogi viták elkerülése érdekében.

 

alberlet-kiado-lakas-kiado-budapesten-szerzodesGyakorlatban ez a 3 szerződés megkötése maximum 10 percet vesz igénybe, mert mi előre elkészítjük a szerződéseket, amennyiben az e-mail címünkre átküldi a szükséges adatokat a szerződéskötéshez. /Persze a személyes találkozó után, amennyiben mi is "áldásunkat adjuk" Önre/.

 

A bérleti szerződésen és a birtokbaadási jegyzőkönyvön kívül még egy később egyeztetett időpontban /egy hónapon belül/ egy közjegyző általi aláírás is szükséges lesz, amely 3 percnél nem vesz többet igénybe. Ez mind Önt, mint bérlőt, illetve minket is véd, mint tulajdonosokat.

 

Ön minden esetben az ingatlanhoz tartozó kifizetéseiről nyugtát, készpénz átvételi elismervényt kap, vagy számlaképesség esetén, ha azt előre jelzi cégünknek ÁFÁ-s számlát állítunk ki! 

 

A szerződéskötés egyszerűen és gyorsan szokott zajlani, nem annyira bonyolult, ahogyan most részletesen leírtuk.

 

A szerződéskötés csak a személyes találkozó után lehetséges. Amennyiben megegyeztünk úgy a szerződéseket át tudjuk küldeni Önnek e-mailben, hogy elolvashassa, mielőtt aláírja azt. 

 

line1a

.

 .

 .

 

alairaskor-budapesti-alberlet-kiado-szoba-olcsonÖsszefoglalva, ami szükséges a szerződéshez:

 

- Személyes adatok: név, lakcím, születési hely-idő, anyja leánykori neve, személyi igazolvány száma, TAJ és adószám.

- Ezen iratainak fénymásolata

- 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj összege

- Kezes

 

Szerződést kötünk:

 

- magyarországi jogi (cég) és természetes személlyel

- külföldi jogi (cég) és természetes személlyel, amennyiben a kezes magyarországi bejelentett lakcímmel rendelkezik, és Magyarországon is él.

 

 

 

line1a

 

 

 

felbontas-alberlet-kiado-lakas-esetenSzerződés azonnal megszűnik:

 

-  amennyiben a bérlő, vagy a kezes nem fizeti ki az adott hónap bérleti díját. (maximálisan 14 napot tolerálunk)

-  amennyiben a bérlő, vagy a kezes nem fizeti ki az adott hónap rezsi és közös költség díját. (maximálisan 14 napot tolerálunk)

-  amennyiben a bérlő(k) olyan magatartást tanúsítanak, amely elfogadhatatlan és sérti más érdekeit.

-  a szerződés azonnal hatállyal történő megszűnése esetén a 2 havi kaució nem jár vissza

-  a szerződés azonnal hatállyal történő megszűnése miatti anyagi kiesés és veszteség miatt a cég jogi úton követeli járandóságát.

 

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését kiadó lakás, vagy szobáink egyike, akkor kérem a Kapcsolat menüpontban lévő elérhetőségek egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

 

 

 

 

Hírlevél

Euroline Ingatlan ZRT. - az albérlet specialista

Kezdőlap | Ami előny | Ami hátrány | Szerződéskötés | Kapcsolat

Go to top